Saturday, April 4, 2009

sangkar Burung IV

Pagi-pagi lagi aku bangun, pakai track suit, dan seragam tukang rumah. Siap dengan tukul dan teh panas. Nasi goreng maid aku dah sediakan. Orang rumah pulak tak ada pegi out station kat Port Dickson.. tak ada sapa yang akan halang kerja aku hari ni.. handphone aku dah off kan..

jam 10 pagi.. belum jadi-jadi lagi atap sarang burung aku ni.. apa hal ni.. pusing sana pusing sini jam 3.00 petang..baru aku dapat naikkan. Tu pun nasib baik anak aku tolong. Fuhh.. penat betul hari ni... pasang atap je dah lebih separuh hari.. dah lah tu, gayat juga aku menonggeng kat atas bumbung tu..


No comments: